2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!

Berki Krisztián gyászoló édesanyjának fájdalma továbbra sem enyhül. Júlia az unokáit a temetésen látta utoljára – reméli, hogy hamarosan újra megölelheti őket.

  • Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!

A tragikus hirtelenséggel elhunyt médiasztár édesanyja a mai napig képtelen elfogadni, hogy a fia nincs többé. Júlia asszony nincs jó állapotban: éjszakánként folyton felriad, és az egészsége is egyre csak romlik.

Azt hittem, a temetés után majd fokozatosan jobb lesz kicsit. De tévedtem! Most úgy érzem, nap-ról napra rosszabb. 

– Éjjelente látom a fiamat, úgy érzem, ott van velem a szobában. Ráadásul hiába szedem a vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet, ennek ellenére néha olyan magas a vérnyomásom, hogy csodálkozom, hogy még életben vagyok – mesélte a hot! magazinnak a megtört édesanya.

A lap azt írja: Júlia próbálja elterelni a figyelmét, leginkább úgy, hogy igyekszik minél többet dolgozni.

– Munkába muszáj menni, és bár még mindig előfordul, hogy megállítanak az utcán, kérdezősködnek, de szerencsére most már nem rosszindulatúak velem az emberek, inkább sajnálnak és részvétet nyilvánítanak. Otthon csak szomorkodnék, és várnám, hogy megjelenik a fiam a kapuban, ugyanis én még mindig ebben reménykedem! – mondta szomorúan.

Berki Krisztián édesanyja azt is elárulta, milyen most a kapcsolata Mazsival és Pamelával, illetve fia körül felröppent pletykákról is beszélt. A részletekért keresse a hot! magazin legfrissebb számát!

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Csaknem megölte csecsemőjét egy nő Vasban

Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt folytat eljárást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy nő ellen, aki a gyanú szerint bántalmazta csecsemőjét - közölte az MTI-vel kedden a főkapitányság sajtóreferense.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!