2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Kék hírek

Drámai pillanatok: Nyolcadik emeleti ablakból lógott ki a 3 éves kislány+VIDEÓ

Hősként ünneplik a bátor férfit, aki megmentette a kisgyermeket. Saját életét kockáztatva mászott fel a magasba.

Egy mindössze hároméves kislány egyedül maradt otthon, amíg anyukája elment bevásárolni. Ez idő alatt a gyermek párnák és játékok segítségével kimászott az ablakpárkányra. Csakhogy egy váratlan pillanatban megcsúszott. Apró ujjacskáival épphogy meg tudott kapaszkodni, a levegőben lógva.

Hatalmas tömeg gyűlt össze alatta, és rémülten figyelték a kislányt. Szerencsére a 37 éves Sabit Shontakbaev egyik barátjával épp munkába tartott, amikor észrevették a felfordulást.

A négygyermekes apa berohant az épületbe, és bekopogott a lány alatti lakás ajtaján. Az ablakon keresztül kimászott a kisgyermekhez, hogy megmentse az életét.

„Nem volt nálam biztonsági hám, ezért a barátom fogta a lábam. Abban a pillanatban nem gondoltam semmire, csak segíteni akartam a gyereken” – árulta el a férfi a brit Metrónak. 

Végül sikerült megragadnia a lányt és a lábánál fogva visszahúzta. Miután a kislány biztonságba került a két férfi tovább is állt, nehogy elkéssenek.

„Még a szüleit sem láttam. Utána egyenesen dolgozni mentem a barátommal. Senki sem tudta, hogy ez fog történni. A hírekben és a közösségi oldalakon hirtelen elkezdtek hősnek nevezni. Nem tartom hősiesnek a tetteimet. Szerintem mindenkinek segítő kezet kellene nyújtania az ilyen helyzetekben” – tette hozzá a bátor négygyermekes édesapa.

Kazahsztán helyettes vészhelyzeti minisztere kitüntetést adományozott Sabitnak. A helyi média beszámolója szerint egy három hálószobás lakást és televíziót is kap.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!