2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia

Következik:

Radar 00:05

Kék hírek

Családirtás Ózdon

Ózdi családi háznál helyszínelnek a rendőrök. Vasárnap éjszaka történhetett a tragédia.

  • Családirtás Ózdon

Késsel támadt családjára egy 35 éves férfi Ózdon. Az apa két nevelt gyermekét és feleségét is megszúrta. A 16 és 18 éves fiúk olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak, a 43 éves asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A férfi saját magát is meg akarta ölni, őt is kórházban ápolják. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Az elsődleges adatok szerint egy 35 éves férfi késsel rátámadt 18 és 16 éves nevelt fiaira, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi rátámadt 43 éves élettársára is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba – mondta Dobi Tamás A BAZ megyei főkapitányság

A férfi ezután megpróbált magával is végezni, őt is súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Információink szerint a rendőrök a déli órákban háza padlásán elbújva találták meg. Az utcában gyorsan híre ment a gyilkosságnak. A szomszédokat megdöbbentette az eset.

Én azt hallottam, hogy elvágta a két gyereknek a nyakát, feleségével itt beszélgettünk, meg volt szúrva, a lába össze volt vagdosva… Igaz, hogy kértük a rendőröket, hogy adja ide, had verjük meg, hagy érezze azt, hogy hogy kell egy gyereket ölni, és egy feleséget ölni– mondta Rácz Nándorné. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért támadt a családjára. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!