2019. június 21.,
péntek, Alajos, Leila napja

Családirtás Ózdon

Hír TV

2018. november 26., hétfő 18:16, frissítve: hétfő 22:07

Ózdi családi háznál helyszínelnek a rendőrök. Vasárnap éjszaka történhetett a tragédia.

Késsel támadt családjára egy 35 éves férfi Ózdon. Az apa két nevelt gyermekét és feleségét is megszúrta. A 16 és 18 éves fiúk olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen meghaltak, a 43 éves asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A férfi saját magát is meg akarta ölni, őt is kórházban ápolják. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Az elsődleges adatok szerint egy 35 éves férfi késsel rátámadt 18 és 16 éves nevelt fiaira, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. A férfi rátámadt 43 éves élettársára is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba – mondta Dobi Tamás A BAZ megyei főkapitányság

A férfi ezután megpróbált magával is végezni, őt is súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Információink szerint a rendőrök a déli órákban háza padlásán elbújva találták meg. Az utcában gyorsan híre ment a gyilkosságnak. A szomszédokat megdöbbentette az eset.

Én azt hallottam, hogy elvágta a két gyereknek a nyakát, feleségével itt beszélgettünk, meg volt szúrva, a lába össze volt vagdosva… Igaz, hogy kértük a rendőröket, hogy adja ide, had verjük meg, hagy érezze azt, hogy hogy kell egy gyereket ölni, és egy feleséget ölni– mondta Rácz Nándorné. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi miért támadt a családjára. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz.