2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

1920 - Az új Közép-Európa 02:00

Kék hírek

Családi tragédia Taktaharkányban: Tagadja a tinédzser, hogy ő lökte az aknába kétéves testvérét

Az akkor 13 éves testvér a vádak szerint féltékeny volt öccsére, ezért ölte meg. A bíróságon viszont már mindent tagadott.

  • Családi tragédia Taktaharkányban: Tagadja a tinédzser, hogy ő lökte az aknába kétéves testvérét

Felmentette az elsőfokú bíróság azt a már tinédzser fiút, aki a vádak szerint szennyvízaknába dobta féltestvérét 2019-ben, aki akkor még 3 éves sem volt. Mint arról a Bors is beszámolt, a kisfiút csak órákkal később találták meg, mivel a csatorna fedelét is visszahúzta a gyilkos. Az eset idején az aknában 140 centis magasságig állt a fekáliával vegyült víz, ebbe fulladt bele a kisfiú.

A nyomozás során derült fény arra, hogy a ma már 16 éves fiú lehetett a tettes, az egész pedig annak volt köszönhető, hogy a család szörnyű körülmények közt élt, volt, hogy a kukából ettek a gyerekek. A tragédia előtt pedig épp húsvéti bulit tartottak a házban, ahol nem volt egyetlen felnőtt sem, aki józan lett volna.

A Miskolci Törvényszék bírája szerint ugyanakkorsem az orvosszakértői vélemény, sem a szemtanúk vallomása alapján nem megállapítható, hogyan került a kisfiú az aknába.

A szemtanúk ráadásul mind gyerekek voltak: a vallomásuk eredetileg is ellentmondásos volt és gyakran változott, az idő előrehaladtával máshogy emlékeztek az eseményekre. A fiú végig tagadott – írja az rtl.hu.

Az eset óta a tinit kiemelték a családból, de felmentése ellenére továbbra is gyermekotthonban fog élni, és kártérítést is kaphat mindezért. A fiú és védője fellebbezett még a felmentéssel szemben is, azt akarják, hogy bűncselekmény hiányában mentsék fel.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!