2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Kék hírek

Bűnszervezetben dílerkedett egy szegedi férfi

Az ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki élettársával és két lánytestvérével árult kristályt Szegeden, néhány vevőjük pedig továbbértékesítette a drogot.

  • Bűnszervezetben dílerkedett egy szegedi férfi

A férfi és társai egy bűnszervezet hoztak létre, melynek

TAGJAI TAVALY JANUÁR ÉS MÁJUS KÖZÖTT RENDSZERESEN ÁRULTAK KRISTÁLYT SZEGEDEN.

A nyomozás során

ELFOGTÁK ÉS ELJÁRÁS ALÁ VONTÁK A SZERVEZET BESZÁLLÍTÓJÁT, ÉS TÖBB VÁSÁRLÓJÁT, AKIK KÖZÜL KETTEN TOVÁBBADTÁK A DROGOT.

A szervezet tagjai a megkeresett pénzt autókba, ingatlanokba, állampapírokba, nyereménybetétekbe fektették, és maguknál is tartottak belőle készpénz formájában.

AZ ÜGYÉSZSÉG 7 EMBER ELLEN EMELT VÁDAT AZ ÜGYBEN, AKIK KÖZÜL ÖTEN BŰNSZERVEZETBEN FOLYTATTÁK A DÍLERKEDÉST.

A vádlottak közül többen letartóztatásban vannak, és akár életfogytiglani börtönre is számíthatnak.  Bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni - írja az Ügyészség oldala.

Fotó: Shutterstock

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!