2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Napi aktuális 04:40

Kék hírek

Botrány a népszerű magyar strandon: évekig kukkolták és fotózták a meztelen vendégeket

Egy negyvenes évei végén járó férfi négy éven át fotózta a mobiljával a vendégeket az öltözőben.

  • Botrány a népszerű magyar strandon: évekig kukkolták és fotózták a meztelen vendégeket

Perverz lesifotós bukott le egy népszerű strandfürdőben Vas megyében. Egy, a negyvenes évei végén járó férfi négy éven át gátlástalanul fotózta a mobiljával az éppen öltöző vagy inkább vetkőző vendégeket – írja a Blikk. A Vas Megyei Főügyészség azt közölte a lappal, a férfi összesen 155 embert fényképezett vagy videózott le meztelenül. A felvételeket otthon, a számítógépén tárolta. 

Mivel ilyen sokáig művelte beteges tevékenységét, feltehető, hogy a fürdő alkalmazottja volt. 

A Vas megyei fürdőt belülről megnézve kiderült, hogy a koedukált öltöző miatt az sétál be, aki akar, és a szekrénysorok között nem tűnik fel, ha valaki a mobilját előveszi. A fülkék sem alulról, sem felülről nem zártak.

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!