2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Kék hírek

Botrány a magyar sportban, milliókkal vesztegettek a bűnözők

A teniszt már régóta elérte a fogadási maffia.

Régóta tudjuk, hogy az internet és az okostelefonok világában egyre jobban behálózza a fogadási maffia a sportot. A tenisz a bűnözők egyik kedvenc sportága, hiszen ott a meccs minden egyes játékára külön lehet fogadni. Kisgyörgy Gergely magyar játékos arról beszélt a Blikknek, hogy őt a szállodai szobájában akarták megvesztegetni. Átszámítva milliós tételt, 4000 eurót ajánlottak neki azért, hogy veszítsen.

"Egy olaszországi versenyen személyesen is megkerestek, és 4 ezer eurót ajánlottak, hogy veszítsek. Nagy összeg volt, talán jól érzékelteti ezt, hogy azon a versenyen a döntőbe jutásért járt hasonló pénz. Ez 2004-ben történt, akkor még máshogy zajlottak a dolgok, semmit sem bajlódtak a telefonszámom felkutatásával. Nem felejtem el, a szállodai szobám ajtaján kopogott egy férfi, aki nem fenyegetőzött, nyugodtan, kulturáltan felvázolta a tervét. Megdöbbentem, de természetesen azonnal visszautasítottam" – mesélte a lapnak a részleteket az egykori teniszező.

Kisgyörgy kiemelte, hogy az okostelefonok és élő fogadások elterjedése még inkább felgyorsította ezeket a folyamatokat. Szerinte a jelenlegi helyzetet csak tovább rontja a teniszezők anyagi helyzete.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!