2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

Borzalom, mit tettek az idős miskolci asszonnyal a betörők

A nyugdíjas asszonyhoz először betört a négy férfi, majd brutálisan összeverték, később pedig még meg is becstelenítették, mielőtt végül kirabolták volna.

  • Borzalom, mit tettek az idős miskolci asszonnyal a betörők

A vád szerint a négy férfi még 2019-ben eszelte ki gyomorforgató tervét, amikor úgy döntöttek: betörtnek egy helybeli, egyedül élő idős asszonyhoz, akiről azt sejtették: pénzt tarthat az otthonában. A férfiak ezért az éj leple alatt a hátsó udvarról, egy szántóföldről közelítve másztak be a kertbe, onnan pedig egyenesen a házba jutottak. 

A bent pihenő nyugdíjasra azonnal rátörtek, ahogy a riadt asszonnyal szembe találták magukat: először ütni és verni kezdték, majd egy vasrúddal estek neki, amivel egészen addig csépelték a magatehetetlen nőt, míg az össze nem esett. Itt azonban nem álltak le, mi több, még további borzalmakkal fokozták az embertelen kínzást: 

amellett, hogy a vascsővel verést még ekkor sem hagyták abba, egyikük a vérző, félholt asszonyt szexuálisan is bántalmazta. 

Az idős nő nem élte túl a kegyetlen bántalmazást, már a helyszínen belehalt a vascső okozta súlyos koponyasérüléseibe, miközben támadói ezzel mit sem törődve magára hagyták, és módszeresen felkutatták a házat pénzért.

Nem sokkal később mind a négyüket azonosították, és első fokon már ítéletet is hoztak az ügyükben: kettejüket 18 év, egyiküket 20 év fegyházbüntetésre ítélte, míg a negyedik tagot szexuális erőszak miatt is bűnösnek találták, így ő 19 fegyházat kapott, emellett 200 illetve 300 ezer forint pénzbüntetéssel is sújtották őket. Az ítélet viszont még egyelőre nem emelkedett jogerőre, ugyanis az ügyészség súlyosbításért, míg a négy vádlott és a védőik felmentésért és enyhítésért fellebbeztek. 

A banda tagjai csütörtökön állnak bíróság elé. 

 

Borsonline

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!