2024. 03. 02. Szombat Lujza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Kék hírek

Börtönbüntetésre ítélték az ablakból kizuhant gyermek szüleit

Börtönbüntetésre ítélték a negyedik emeletről kizuhant gyermek szüleit és keresztanyját – közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

  • Börtönbüntetésre ítélték az ablakból kizuhant gyermek szüleit

A három éves kislány egyedül volt a kistarcsai lakásban, amikor kizuhant a negyedik emeleti lakás ablakából, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét nem tudták megmenteni. Az eset még 2017-ben történt. A szülők - a munkabeosztásuk miatt - többször kérték barátjukat, hogy vigyázzon a kislányra, ilyenkor előfordult, hogy mintegy fél órára egyedül maradt otthon a kicsi, jellemzően miután elaludt. Mindhárom felnőttet, a szülőket és a barátot is kiskorú veszélyeztetésében mondták ki bűnösnek, az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!