2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Kék hírek

Börtönbüntetésre ítélték az ablakból kizuhant gyermek szüleit

Börtönbüntetésre ítélték a negyedik emeletről kizuhant gyermek szüleit és keresztanyját – közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

A három éves kislány egyedül volt a kistarcsai lakásban, amikor kizuhant a negyedik emeleti lakás ablakából, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét nem tudták megmenteni. Az eset még 2017-ben történt. A szülők - a munkabeosztásuk miatt - többször kérték barátjukat, hogy vigyázzon a kislányra, ilyenkor előfordult, hogy mintegy fél órára egyedül maradt otthon a kicsi, jellemzően miután elaludt. Mindhárom felnőttet, a szülőket és a barátot is kiskorú veszélyeztetésében mondták ki bűnösnek, az ítélet nem jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!