2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Börtönbe küldheti az exe a szegedi lottómilliárdost

A szegedi házaspár évekkel korábban csaknem egymilliárd forintot nyert az ötöslottón. A nyereményből közösen ingatlanokat és autókat vásároltak, ám később a kapcsolatuk megromlott, ezért a feleség a közös vagyon megosztását kezdeményezte. A vagyont kezelő férj azonban a megmaradt készpénz nagyobb részét eltitkolta, így a vagyonközösség megszüntetésekor felesége a rá eső résznél mintegy 250 millióval kevesebbet kapott.

  • Börtönbe küldheti az exe a szegedi lottómilliárdost

Persze az asszonynak feltűnt a turpisság és bírósághoz fordult, amely a csaló exre kétéves börtönbüntetést és másfél milliós pénzbírságot szabott ki. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezett, ugyanakkor a szegedi fellebbviteli főügyészség a döntés helybenhagyására tett indítványt. Az ügyben a szegedi ítélőtábla hozza meg a végső határozatot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 6292-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5931-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!