2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

"...sírjuk felett száz virág..."

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Bevezette autójába a kipufogógázt

A szekszárdi járőrök az éber bejelentő segítségével megmentették annak a férfinak az életét, aki a kipufogó rendszerben levő gázt a Szekszárd melletti Sötétvölgyben autójának utasterébe vezette.

  • Bevezette autójába a kipufogógázt

Egy állampolgár kért segítséget a rendőröktúl 2022. november 18-án délután, mert a Szekszárd mellett levő Sötétvölgyben egy autót látott, melynek belsejébe a kipufogórendszer csövéből a gázt feltehetően bevezették a kocsiba. Azt is látta, hogy a járműben valaki tartózkodik, de nem mert közelebb menni.

A szekszárdi járőrök – Horváth Péter r. törzsőrmester, Lovász Attila r. őrmester és Janó Dézi r. tanuló – rövid időn belül Sötétvölgybe mentek, ahol a jelzett autóban hátradöntött ülésben egy eszméletlen férfit találtak. Az autóban erős gázszag érződött, ezért a kocsi minden ajtaját kinyitották, és Peti ébresztgetni kezdte a sofőrt, aki végül visszanyerte az eszméletét. 

A járőrők ezzel egyidőben értesítették a mentőket is, akik a férfit elsődleges ellátását követően kórházba szállították.

Borítókép: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Emelkedik január 1-jétől a nevelőszülők ellátmánya

Emelkedik január 1-jétől a nevelőszülők ellátmánya

Egy a napokban elfogadott törvénymódosításnak köszönhetően január 1-jétől mintegy 25 százalékkal emelkedik a nevelőszülők ellátmánya - jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára kedden a Bács-Kiskun megyei Helvécián.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!