2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Kék hírek

Babájával a karjában zuhant ki a körhintából egy anya a vidámparkban

A látogatók szeme láttára esett ki a mozgó kocsiból a nő és a kisgyermek. Azonnal leállították az eszközt.

  • Babájával a karjában zuhant ki a körhintából egy anya a vidámparkban

Egyetlen szörnyű pillanat elég volt ahhoz, hogy egy anyuka és kislánya életveszélybe kerüljön. Csupán a szerencse mentette meg az életüket. Ugyanis a nő kisbabájával a karjában ült fel a vidámparki körhintába. Ám a kocsijuk menet közben váratlanul kisiklott. Anya és lánya kirepültek a kocsiból és egyenesen a földbe csapódtak.

 

Az anyuka annak ellenére, hogy esés közben durván beverte a fejét, szinte azonnal talpra állt és felvette a gyermekét. Mindkettőjüket a kelet-kínai Csuzhou városában egy közeli kórházba szállították.

A jelentések szerint könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendezvény szervezője pedig azt nyilatkozta a helyi médiának, hogy az eset után leállították a balesetet okozó eszközt. Az egyelőre nem világos, hogy kivizsgálják-e majd az esetet.

Az esetről készült videón egyébként látszik, hogy egy kis, látszólag biztonságosnak tűnő, gyerekeknek szánt hullámvasút közepes sebességgel haladt, amikor az anyukát és gyermekét szállító kocsi hirtelen leborult a sínekről, miközben a nézők sikítani kezdenek. A felvétel a The Sun oldalán nézhető végig.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.
  57 gyorshajtó 3 óra alatt

57 gyorshajtó 3 óra alatt

Az terézvárosi rendőrök sebességmérési akciót tartottak az Andrássy úton szabálytalankodók kiszűrésére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!