2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Kék hírek

Babájával a karjában zuhant ki a körhintából egy anya a vidámparkban

A látogatók szeme láttára esett ki a mozgó kocsiból a nő és a kisgyermek. Azonnal leállították az eszközt.

  • Babájával a karjában zuhant ki a körhintából egy anya a vidámparkban

Egyetlen szörnyű pillanat elég volt ahhoz, hogy egy anyuka és kislánya életveszélybe kerüljön. Csupán a szerencse mentette meg az életüket. Ugyanis a nő kisbabájával a karjában ült fel a vidámparki körhintába. Ám a kocsijuk menet közben váratlanul kisiklott. Anya és lánya kirepültek a kocsiból és egyenesen a földbe csapódtak.

 

Az anyuka annak ellenére, hogy esés közben durván beverte a fejét, szinte azonnal talpra állt és felvette a gyermekét. Mindkettőjüket a kelet-kínai Csuzhou városában egy közeli kórházba szállították.

A jelentések szerint könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendezvény szervezője pedig azt nyilatkozta a helyi médiának, hogy az eset után leállították a balesetet okozó eszközt. Az egyelőre nem világos, hogy kivizsgálják-e majd az esetet.

Az esetről készült videón egyébként látszik, hogy egy kis, látszólag biztonságosnak tűnő, gyerekeknek szánt hullámvasút közepes sebességgel haladt, amikor az anyukát és gyermekét szállító kocsi hirtelen leborult a sínekről, miközben a nézők sikítani kezdenek. A felvétel a The Sun oldalán nézhető végig.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!