2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Kék hírek

Autójával elsodort egy gyalogost, keressük

A vásárosnaményi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070-862/2021. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást.

 

 

A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi 2021. október 9-én 19 óra körül az általa vezetett kék színű Audi A4 típusú, és feltehetően külföldi hatósági jelzéssel ellátott személygépkocsival közlekedett a Vásárosnamény, Beregszászi út 1/B. szám alatti Szilva Termál- és Wellnessfürdő parkolójában, ahol kanyarodása közben érintőlegesen elsodort egy gyalogost. A baleset után a járművezető a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott Ilk település irányába, és ismeretlen helyre távozott. 

Az eddig ismeretlen személyazonosságú járművezetőről képfelvétel áll a rendőrség rendelkezésre.

Kérjük, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztályán, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Autók az árokban

Győr-Moson-Sopron megye területén a rendőrök hat személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!