2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Kék hírek

A vihar miatt bajba került túrázókat mentettek a Pilisben

Az esztergomi rendőrök ismét bajba jutott kirándulóknak segítettek.

  • A vihar miatt bajba került túrázókat mentettek a Pilisben

A rendőrségre 2022. június 9-én délután érkezett bejelentés, miszerint a Dömöst Pilismaróttal összekötő erdei úton három turista eltévedt. Az esztergomi egyenruhásoknak egyikük telefonon elmondta, hogy miután felkeresték a Ferenczy sziklát, a nagy esőzés miatt már nem tudtak onnan lejönni. A rendőrök az erdei úton haladva megtalálták a három kirándulót, akik a sok csapadék miatt járhatatlanná vált utakon nem tudtak kijutni az erdőből és a ruhájuk is teljesen átázott. A rendőrök a járőrautóval visszavitték a családot Dömösre, ahol a gépkocsijukat hagyták.

Előző nap két túrázó szorult a rendőrök segítségére, akik Rám-szakadék közelében kirándultak. Egyikük rosszul lett, a vihar miatt pánikrohamot kapott. Az egyenruhások folyamatos kapcsolattartás mellett sikeresen felkutatták a kiránduló párt. A személyek esőtől áztatott ruhában, kimerülve kerültek elő, így őket a rendőrök a gépkocsijukhoz szállították.

A rendőrség arra kéri a kirándulókat, hogy túrázás előtt tájékozódjanak a várható időjárásról. Az elmúlt napok esőzései miatt sok túraútvonal járhatatlanná vált. Nem megfelelő időjárási körülmények között ne induljanak útnak! Ha az időjárás kedvező, akkor is készüljenek fel a váratlan eseményekre! Vigyenek magukkal elegendő élelmet és vizet, valamint esőkabátot, és mindig feltöltött mobillal induljanak el! A visszafelé utat is mindig tervezzék meg! Időben induljanak el visszafelé, hiszen sötétedés után nehéz tájékozódni, főként, ha nincs helyismeretük.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!