2022. 08. 20. Szombat István napja
Jelenleg a TV-ben:

1920 - Az új Közép-Európa

Következik:

Vezércikk 03:00

Kék hírek

A rendőrök előtt akarta felgyújtani benzinnel leöntött barátnőjét egy férfi Somogyban

Öt év fegyházbüntetésre ítélte elsőfokon a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség azt a férfit, aki ittasan nekiesett a párjának, ráöntött egy flakon benzint és fel akarta gyújtani. Hatalmas szerencse, hogy időben odaértek a rendőrök.

  • A rendőrök előtt akarta felgyújtani benzinnel leöntött barátnőjét egy férfi Somogyban

A Somogy megyei településen élő férfi még tavaly június 13-án a párjával és családtagjaival végzett felújítási munkálatokat az otthonában, ami közben inni kezdett. Délután ittasan szóváltásba került élettársával, aki el akart tőle költözni. A feldühödött férfi erre a műhelyben található benzines flakont felkapva annak tartalmát a párja fejére és ruhájára locsolta. A nő félelmében elfutott párja elől, és telefonon kért segítséget, majd a rendőrök kiérkezéséig a ház előtt, az utcán várakozott.

A helyszínre érkező rendőrök az időközben az égő cigarettával a nő felé közeledő férfit felszólították, hogy a cigarettát dobja el. A vádlott azonban a felszólításnak nem tett eleget, a cigarettájába beleszívott, hogy a felparázsló csikket a sértettre pöckölje. A cigarettát a rendőrök a támadó kezéből kiütötték, majd vele szemben testi kényszert alkalmazva a másik kezében szorongatott öngyújtóját is elvették.

Az elsőfokú bíróság a vádlottat – a váddal egyezően – különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt 5 év fegyházbüntetésre ítélte. Az elsőfokú ítélet ellen a védelem felmentésért fellebbezett.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az ítélet helybenhagyására tett indítványt. Az eljárás másodfokon a Pécsi Ítélőtábla előtt folytatódik - írta az ügyészség közleményében.

Blikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!