2024. 09. 11. Szerda Teodóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Kék hírek

A Mosoni-Dunába fulladt egy 13 éves fiú

Csütörtök reggel találták meg annak a kamasznak a holttestét, aki szerdán mágneshorgászat közben tűnt el a folyóban - írja a Kisalfold.hu.

  • A Mosoni-Dunába fulladt egy 13 éves fiú

A tragédia a Győr-Moson-Sopron vármegyei Kimlénél történt. A lap beszámolója szerint még az öregek sem emlékeznek arra, hogy mikor történt hasonló tragédia a szigetközi településnél. 

A Kisalföld felidézte, Krisztofer szerdán délután barátaival mágnessel horgászott a folyóban. A mágnest testére kötötte, ez akadhatott el, és húzta a víz alá. Kamasz társai azonnal segítségére siettek, felnőtt is keresni indult, továbbá riasztották a 112-es segélyhívót is. 

A helyszínre érkeztek a mosonmagyaróvári hivatásos és a hédervári, ásványrárói és kimlei önkéntes tűzoltók is. Mintegy tizenöt hajóegység kereste éjfélig, majd a vihar miatt kényszerültek abbahagyni a keresést. Hajnalban újból felkutatására indultak, végül kevéssel reggel 8 előtt egy helybeli találta meg a fiú holttestét. 

Fotó: Facebook - Hédervár Tűzoltó Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Továbbra is őt keresik égen-földön

Továbbra is őt keresik égen-földön

Bódog Dániel pénteken tűnt el, a kutatásába szombaton – felkérést követően – kapcsolódtak be a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület tagjai - írja a teol.hu.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!