2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Kék hírek

A kórházban esett egymásnak a kéjenc nő és párja, a zsaruk vetettek végett a légyottnak

Be voltak rúgva a párjával, így amikor bekísérte őt a barátja, azonnal egymásnak estek.

  • A kórházban esett egymásnak a kéjenc nő és párja, a zsaruk vetettek végett a légyottnak

Szexen kapták rajta a kórházban azt a nőt a párjával, akit azért vitt be a mentő, mert otthon rosszul lett. Shannon Baker valószínűleg sokat ivott a medve bőrére, mert ittas állapotban vitték kórházba. Amikor megérkezett, a barátja be akarta kísérni a folyosóra, amit a Covid miatti korlátozások nem engedtek meg. Az ápolók mégis ajtót nyitottak neki, mert aggódtak, hogy a szintén részeg férfi mit fog tenni, ha nem engedik be a nőhöz. Egy közös kórterembe tették Bakert és szerelmét. Ez viszont hiba volt.

Amint becsukták az ajtót, egymásnak estek és szexelni kezdtek. A biztonságiak szeme láttára.

Amikor kihívták őket a szobából és felszólították az aktus befejezésére, agresszívak lettek, és megpróbálták elbarikádozni magukat az ágyakkal, hiába. A rendőrök előtt ráadásul a nő rohamot színlelt, hátha elkerüli azt, hogy bevigyék az őrsre. Ez sem jött össze a nőnek.

Az eset még tavaly történt, de Baker csak most állt bíróság elé, ahol mindent bevallott. Azt is elmondta, hogy amikor az eset történt, nagyon sokat ivott, a magánéleti válsága miatt pedig kábítószerekhez is nyúlt. Azóta lejött az alkoholról, a drogfüggőségét pedig elvonón kezelik. A nőt végül 120 fontra (56 ezer forintra) büntették, emellett ki kell fizetnie 34 font (16 ezer forint) úgynevezett áldozatmentesítést is - írja a DailyStar.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztésbe kezd a HungaroMet Zrt.

Tízmilliárd forintos fejlesztés kezdődik a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt.-nél, a projektben egy olyan klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist építenek ki, amellyel segítik a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodást.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!