2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

A katasztrófavédők elakadt autókat és buszokat mentettek Borsodban

Fehérre változott a táj Észak-kelet Magyarországon. Bükkszentkereszten megállás nélkül havazott egész nap, több mint 15 centiméternyi friss hó esett. Csütörtöktől a havazást eső, ónos eső válthatja fel.

  • A katasztrófavédők elakadt autókat és buszokat mentettek Borsodban

A hegyi utakon nehéz lehet a közlekedés, a katasztrófavédők hat busz továbbhaladásában nyújtottak segítséget, de árokba csúszott személygépkocsit és elakadt kamiont is mentettek.

Hajnaltól a havazást eső, ónos eső válthatja fel.

Csütörtökön a hajnali és reggeli órákban elsősorban délnyugaton, majd délelőtt a Dunántúl északkeleti tájain is számítani kell ónos esőre, főként a Vértes, Gerecse és a Pilis térségében.

A Magyar Közút munkatársai azt kérik az gépjárművezetőktől, hogy lehetőség szerint ne használják az autójukat, ha mégis ezt teszik akkor a kialakult jégpáncélok miatt fokozott óvatossággal és türelemmel vezessenek.

A katasztrófavédelem azt javasolja, hogy ha valaki bajba jutott autóst, gyalogost lát, hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy az ingyenesen letölthető tájékoztató alkalmazását, a VÉSZ-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!