2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Kék hírek

A folyosón zokogtak a tanárok: összeesett és meghalt egy 12 éves iskolás

Mindenkit megrendített a kisfiú halála.

  • A folyosón zokogtak a tanárok: összeesett és meghalt egy 12 éves iskolás

Egy 12 éves kisfiú váratlanul meghalt a leedsi általános iskolában. A tanárok és a diákok döbbenten állnak a történtek előtt. Több tanár is elsírta magát a folyosón. A közösségi oldalon egyre többen fejezik ki részvétüket, a szülőket is megrázta az eset.

"A szívem megszakad érte és a családja miatt. Van egy ugyanilyen korú fiam, és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elveszítsem"- írta egyikük. 

"RIP kis herceg. Találj megváltást és örök boldogságot Isten országában, ahol örökre biztonságban vagy. Nyugodj békében, kicsim"- szólt egy másik hozzászóló.

A kisfiú halála ügyében vizsgálatot indítottak. A család érthető módon összetört, nem tudnak nyilatkozni a tragédiáról.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

Csalók miatt adott ki figyelmeztetést a Telekom

A napokban ismét kaphattak a magyar ügyfelek gyanús, látszólag a Telekom nevében írt e-mailt, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat. A szolgáltató szerint ezeknek a leveleknek semmiképpen sem szabad bedőlni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!