2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:25

Kék hírek

4 gyermek maradt árván

48 óra alatt elvesztették az édesanyjukat és az édesapjukat is.

  • 4 gyermek maradt árván

Teljesen összetört egy scunthorpe-i család. A család 4 gyermeke mindössze 48 óra leforgása alatt elveszítette az apját és az anyját is. Mindenkit sokkoltak az események, keresik a válaszokat. 

A 48 éves Steven Danielt holtan találták a Humber folyóban 12 nappal azután, hogy lányai bejelentették eltűnését. Két nappal később felesége, a 42 éves Jane Cairns halálos túladagolás következtében meghalt. A pár 23 éve élt együtt. 

A Grimsby városházán lefolytatott vizsgálat során kiderült, hogy a scunthorpe-i házaspár halálának okát nem nyilvánítják öngyilkosságnak, mert a bíró szerint nincs minden kétséget kizáró bizonyíték erre, még ha minden jel erre is utal. Az otthonukban azonban nem találtak búcsúlevelet, sose beszéltek öngyilkosságról és a családjuk se vett észre rajtuk semmilyen hangulatváltozást. Bár mindketten küzdöttek bizonyos egészségügyi gondokkal, de ettől függetlenül boldognak tűntek. Sokan "szelíd óriásnak" tartották Stevent, Jane-t pedig "csendes léleknek" ismerték, aki rajong a családjukért.

Azt azonban furcsállták a gyerekeik és a nyomozók is, hogy amikor Steven eltűnt, Jane nem akarta értesíteni a rendőrséget. Amikor Katie lányuk mégis szólt a hatóságnak, Jane elutasító és goromba volt a tisztekkel. 

Egy nagypapa tett bejelentést a rendőrségen, hogy látott valakit lezuhanni a hídról. Steven holttestét két héttel később találták meg a kereső csapatok. A rendőrség megnézte a térfigyelő kamerák felvételeit, ám éppen a holttérben történt az eset, így nem tudni pontosan, hogy ugrott vagy baleset történt. A rendőrség azonban valószínűsíti a szándékosságot.

 

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!