2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Kék hírek

160-nal csapódott a kereszteződésbe a kórházi nővér: egy terhes anyával is végzett

Egy intenzív osztályon dolgozó nővér 5 ember halálát okozta, amikor 160-nal repesztő személyautójával közéjük csapódott.

  • 160-nal csapódott a kereszteződésbe a kórházi nővér: egy terhes anyával is végzett

A 37 éves Nicole L. Linton egy kereszteződésen robogott át 160 kilometer per órás sebességgel száguldó fekete Mercedesével, majd az ottani csomópontban közlekedő autókba csapódott: 

a hatalmas tüzekkel járó balesetben 5 ember veszítette életét, valamint további 8 szenvedett kisebb-nagyobb sérülést 

a Los Angeles-i Windsor Hillsben – írja a Crime Online.

Számos kocsi kigyulladt ugyanis a becsapódás nyomán, melyben a veszélyeztető is megsérült, majd kórházba került. Egy hozzá közel álló forrás szerint Linton korábban csúnyán összeveszett barátjával, melyet követően vélhetően ittas állapotban ült kocsijába.

A tömegbalesetben elhunytak között említik nem mellesleg azt a 23 éves Asherey Ryant is, akivel együtt nemcsak 1 éves fia és kedvese, de a szíve alatt hordott magzat is elhalálozott a tragédiában.

A nő ügyében megállapított óvadék értéke 9 millió dollár, azaz mintegy 4 milliárd forint.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!