2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Zugló szocialista polgármestere elismerte, hibáztak a kamuvideó nyilvánosságra hozásával

Hibázott az MSZP a baloldali kamuvideó nyilvánosságra hozásával. Ezt Zugló szocialista polgármestere ismerte el. A párt budapesti elnöke pedig megerősítette, hogy ennek ellenére senkit nem fognak felelősségre vonni. Az MSZP szerint Németh Athina megtévesztette őket és a teljes közvéleményt. A nőről azóta kiderült, hogy beteges hazudozó, a lánya szerint sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége.

  • Zugló szocialista polgármestere elismerte, hibáztak a kamuvideó nyilvánosságra hozásával

Megrögzött hazudozó, sosem járt Németországban egészségügyi képzésre és sikkasztásért, valamint kuruzslásért is elítélték már Németh Athinát, aki mentősnek adta ki magát a baloldal kamuvideójában. A nő lánya erről exkluzív interjúban beszélt a HírTV-nek. A neve elhallgatását kérő asszony azt is elmondta, hogy az anyja igaz neve Németh Gertrúd Athéné, és mindössze általános iskolai végzettsége van, ápolást pedig azért vállalt mert gyógyszerfüggő.

A nő szerint anyjának sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége. Elmesélte azt is, hogy Németh Athina korábban azt mondta neki, hogy szívproblémái vannak és születésekor egy komoly műtéten esett át. Egy kivizsgáláson azonban kiderült, hogy ez sem volt igaz, abban az időben ugyanis a Németh Athina által említett eljárás még nem is létezett.

Nyilvánvalóan hibáztunk

– ezt mondta Zugló szocialista polgármestere, aki szerint hibát követett el pártja, amikor nem ellenőrizték a nő állításait.

Ha ez így igaz, akkor mi is a megtévesztettek között vagyunk

- így reagált a nő lánya által elmondottakra a szocialisták budapesti elnöke. Molnár Zsolt megerősítette, hogy szerintük ők nem hibáztak, ezért az MSZP-ben senkit nem fognak felelősségre vonni.

Molnár Zsolt hozzátette: Korózs Lajos sokat dolgozik a szociális területen és szerinte nem kell lemondania parlamenti tisztségéről.

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!