2020. október 31.,
szombat, Farkas napja

Zugló szocialista polgármestere elismerte, hibáztak a kamuvideó nyilvánosságra hozásával

2020. június 19., péntek 15:09

Hibázott az MSZP a baloldali kamuvideó nyilvánosságra hozásával. Ezt Zugló szocialista polgármestere ismerte el. A párt budapesti elnöke pedig megerősítette, hogy ennek ellenére senkit nem fognak felelősségre vonni. Az MSZP szerint Németh Athina megtévesztette őket és a teljes közvéleményt. A nőről azóta kiderült, hogy beteges hazudozó, a lánya szerint sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége.

Megrögzött hazudozó, sosem járt Németországban egészségügyi képzésre és sikkasztásért, valamint kuruzslásért is elítélték már Németh Athinát, aki mentősnek adta ki magát a baloldal kamuvideójában. A nő lánya erről exkluzív interjúban beszélt a HírTV-nek. A neve elhallgatását kérő asszony azt is elmondta, hogy az anyja igaz neve Németh Gertrúd Athéné, és mindössze általános iskolai végzettsége van, ápolást pedig azért vállalt mert gyógyszerfüggő.

A nő szerint anyjának sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége. Elmesélte azt is, hogy Németh Athina korábban azt mondta neki, hogy szívproblémái vannak és születésekor egy komoly műtéten esett át. Egy kivizsgáláson azonban kiderült, hogy ez sem volt igaz, abban az időben ugyanis a Németh Athina által említett eljárás még nem is létezett.

Nyilvánvalóan hibáztunk

– ezt mondta Zugló szocialista polgármestere, aki szerint hibát követett el pártja, amikor nem ellenőrizték a nő állításait.

Ha ez így igaz, akkor mi is a megtévesztettek között vagyunk

- így reagált a nő lánya által elmondottakra a szocialisták budapesti elnöke. Molnár Zsolt megerősítette, hogy szerintük ők nem hibáztak, ezért az MSZP-ben senkit nem fognak felelősségre vonni.

Molnár Zsolt hozzátette: Korózs Lajos sokat dolgozik a szociális területen és szerinte nem kell lemondania parlamenti tisztségéről.

HírTV