2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Elmondja a lánya az igazságot a baloldali kamuvideó főszereplőjéről!

A Hír TV-nek adott 10 perces exkluzív interjú során Németh Athina lánya hangsúlyozta: anyja valóságként éli meg az általa elmondottakat.

  • Elmondja a lánya az igazságot a baloldali kamuvideó főszereplőjéről!

Orvosi segítség kellene Németh Athinának

Orvosi segítségre lenne szüksége Németh Athinának a beteges hazudozásai miatt. Erről a baloldal kamuvideójában szereplő nő lánya beszélt híradónknak. A nő a Hír Televíziónak adott exkluzív interjújában hangsúlyozta: anyja valóságként éli meg az általa elmondottakat. Elmesélte azt is, hogy Németh Athina gyermekkorában azt mondta neki, hogy szívproblémái vannak és születésekor egy komoly műtéten esett át. Egy kivizsgáláson azonban kiderült, hogy ez sem volt igaz, abban az időben ugyanis a Németh Athina által említett eljárás még nem is létezett.

A Hír TV-nek adott 10 perces exkluzív interjú során Németh Athina lánya beszél édesanyjáról

Lánya szerint megrögzött hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője

Megrögzött hazudozó és sosem járt Németországban egészségügyi képzésre - ezt mondta a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában a baloldali kamuvideóban szereplő nő lánya. A most először megszólaló, de neve elhallgatását kérő asszony elmondta: édesanyja azért vállalt több alkalommal betegápolást, mert gyógyszerfüggő és így akart nyugtatókhoz jutni. A baloldal bár elismerte, hogy nem ellenőrizte a felvételen szerepeltetett nőt, mégis közzétettek a videót.

Elhunyt édesapja nevét akarja bemocskolni hazudozásaival Németh Athina, amit nem hagyhat- ezért akart exkluzív interjút adni televíziónknak az baloldali álmentős kamuvideó főszereplőjének lánya. A nő azt állítja: anyja megrögzött hazudozó. Születési anyakönyvi kivonattal azt is igazolta, hogy anyja igazi neve valójában nem is Németh Athina, hanem Németh Gertrúd Aténé. Már gyermekkorában vizsgálták beteges hazudozásai miatt.

A baloldal videójában állítottakkal ellentétben a nő soha nem volt mentőtiszt.

Lánya szerint az is hazugság, hogy Németországban szerzett szakmai képesítést.

A nő elmondása szerint anyja gyógyszerfüggő, beteggondozást pedig azért vállalt, hogy így jusson nyugtatóhoz. Németh Athinát 2008-ban kuruzslásért, a kilencvenes években pedig sikkasztásért is elítélték.

Németh Athina lányának van egy testvére, édesanyja azonban azt is állította, hogy mindössze egy gyermeke volt, aki tizenkét éves korában autóbaleset következtében a karjai közt halt meg. A nő szerint orvosi segítségre lenne szüksége az anyjának.

A nő hozzátette, édesanyja mindenhol megpróbálja felhívni a figyelmet a történeteire. Elképzelése szerint így találhatott rá az MSZP, valamint a Párbeszéd is.

Az ellenzéket is megosztja a baloldali kamuvideó

Már az ellenzéki pártokat is megosztja a baloldali álmentős kamuvideó. A Jobbik EP-képviselője híradónknak azt mondta: a készítőknek vállalniuk kellene a felelősséget, és bocsánatot kellene kérniük a félrevezetés miatt.

A baloldal kamuvideójában egy magát mentősnek kiadó nő arról beszélt, hogy a kórházkiürítések miatt elküldött 10 betegből 9 meghalt. Azóta azonban kiderült, az egész nem volt igaz, Németh Athina soha nem volt egészségügyi dolgozó, sem az OMSZ-nél sem pedig más, magánszolgáltatónál nem ismerik.

Semmi sem igaz Németh Athina történeteiből-ez nyilatkozta a Hír TV-nek adott exkluzív interjúban a baloldali kamuvideó főszereplőjének lánya. A nő elmondása szerint anyja megrögzött hazudozó. A botrányos felvételen elhangzottaknak és Németh Athina hátterének a Hír TV utána tudott járni, ezt azonban egyetlen baloldali párt sem tette meg.

A Párbeszéd frakcióvezetője például mindenféle ellenőrzés nélkül többször felhasználta a történetet parlamenti felszólalásaiban, sőt a közösségi oldalán is posztolt az esetről Kásler Miklóst és Orbán Viktort támadta. Szabó Tímea ugyan azóta már eltüntette az írást az oldaláról, bocsánatot azonban nem kért a valótlan állítások felhasználásáért.

Ahogy a botrányvideót elkészítő MSZP-sem.

A párt elnöke nemrég az ATV-ben azt mondta: a belső vizsgálatot 24 óra alatt lefolytatták, a felvételt készítő Korózs Lajos pedig nem hibázott.

Azonban már az ellenzéket is megosztja a kamuvideó.

Gyöngyösi Márton hozzátette: a baloldal félrevezette a közvéleményt a videóval, ami szerinte különösen sajnálatos.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

Hídpénzbotrány: Kiderült, hol landolhatott a Lánchíd-felújításból „kiszedett” másfélmilliárd forint

A Lánchíd-felújítást végző cég tulajdonosi köréhez juthatott vissza az a másfélmilliárd forint, amit a hídrenoválásra szánt pénzekből utaltak el a számlagyáras Vig Mór cégének – ezt lehet kikövetkeztetni azokból az információkból, amelyeket egy, a beruházásra és az azt körüllengő korrupciógyanús folyamatokra rálátó bennfentes osztott meg Budai Gyulával.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

Jól ismerem Kocsis Mátét, mert a barátom. Rühelli a pezsgőt, mert rongyrázásnak tartja és soha nem láttuk munkaidőben bármilyen alkoholt inni – írja Facebook-bejegyzésében a publicista.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!