2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Zsigó: Az ellenzék felelőssége, kiket jelölnek

Június elején állhat fel az új kormány – a kormányzati szerkezetről a jövő héten kezdenek tárgyalni. Erről Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

Zsigó Róbert hozzátette: az ellenzéki pártok felelőssége, hogy kiket jelölnek az Országgyűlés különböző tisztségeire, a kormánytöbbségnek nem feladata ezeket véleményezni.

„Minden párt, amely bejutott a parlamentbe és van frakciója, annak van joga, lehetősége, hogy javasoljon embert erre. Persze mindenkinek lehet véleménye, megszületett a megállapodás az Országgyűlés tisztviselőinek a személyéről, ezt bemutatta Mesterházy Attila, aláírta Schiffer András, mint frakcióvezetők, tehát azt gondolom, hogy az ő jelölésük ez a névsor. A Fidesz-frakció nem gondolja, hogy ha egy pártnak joga van javasolni valakit, akkor megmondja, hogy kit javasoljon. Lehet róla véleményünk, de nem a mi dolgunk megmondani, a párt joga, hogy kit javasol” – fogalmazott a Fidesz-szóvivő.

Tekintse meg a Zsigó Róberttel készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!