2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hogyan csináljunk rossz filmet 11:05

Belföld

Zsigó: Az ellenzék felelőssége, kiket jelölnek

Június elején állhat fel az új kormány – a kormányzati szerkezetről a jövő héten kezdenek tárgyalni. Erről Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője beszélt Magyarország élőben című műsorunkban.

Zsigó Róbert hozzátette: az ellenzéki pártok felelőssége, hogy kiket jelölnek az Országgyűlés különböző tisztségeire, a kormánytöbbségnek nem feladata ezeket véleményezni.

„Minden párt, amely bejutott a parlamentbe és van frakciója, annak van joga, lehetősége, hogy javasoljon embert erre. Persze mindenkinek lehet véleménye, megszületett a megállapodás az Országgyűlés tisztviselőinek a személyéről, ezt bemutatta Mesterházy Attila, aláírta Schiffer András, mint frakcióvezetők, tehát azt gondolom, hogy az ő jelölésük ez a névsor. A Fidesz-frakció nem gondolja, hogy ha egy pártnak joga van javasolni valakit, akkor megmondja, hogy kit javasoljon. Lehet róla véleményünk, de nem a mi dolgunk megmondani, a párt joga, hogy kit javasol” – fogalmazott a Fidesz-szóvivő.

Tekintse meg a Zsigó Róberttel készült teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!