2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Zsebre dugták a képviselőjelöltek a kampánypénzeket

Csupán kétmillió forint tartozást fizettek eddig vissza az áprilisi választásokra felvett összesen 1,8 milliárd forintból a kis pártok – erről a Nemzeti Választási Iroda elnöke beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A törvény szerint azoknak az egyéni képviselőjelölteknek kell visszafizetniük a kampányfinanszírozásra felvett egymillió forintos állami támogatást, akiknek nem sikerült a szavazatok legalább 2 százalékát összegyűjteniük.

– Összesen 1,8 milliárdnyi tartozása van a pártoknak, és eddig kétmillió jött be, inkább a nagyobb pártok fizették be. Mi lényegében átadtuk a NAV-nak végrehajtásra – közölte Pálffy Ilona.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!