2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Wintermantel Zsolt is a pénzek eredetéről érdeklődött Karácsony Gergelynél

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője is érdemi választ vár Karácsony Gergelytől a 99 Mozgalom gyanús finanszírozása ügyében.

  • Wintermantel Zsolt is a pénzek eredetéről érdeklődött Karácsony Gergelynél

A kormánypárti politikus a budapesti Fidesz Facebook-oldalára feltöltött videóban a főpolgármestertől azt kérdezi: nem gondolja-e, hogy a "pénzmosás klasszikus esete" a 99 Mozgalom finanszírozási ügye.

"Friss, ropogós, sorszámfolytonosan kötegelt 50 és 100 eurósok csomagba, számlára befizet, másnap egy másik számlára tovább utal. Főpolgármester úr, nem ez a pénzmosás klasszikus esete? Ön ismeri Perjés Gábort. Ugye ön megkérdezte párttársát, hogy honnan van ez a pénz. Önnek tudnia kell, hogy ezek nem sok-sok embertől származó mikroadományok, hanem valami máshonnan származó pénz. Főpolgármester úr, honnan van a pénz?" - így érdeklődött Wintermantel Zsolt Karácsony Gergelynél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - 175 éves a szolnoki csata + videó

Radar - 175 éves a szolnoki csata + videó

Éppen 175 éve annak, hogy a magyar sereg a tavaszi hadjárat első győzelmét aratta a császári helyőrség felett. Idén 28-adszorra rendezték meg hagyományőrzők segítségével a szolnoki csatát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!