2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:25

Belföld

Wintermantel Zsolt: Alig fér el a mentő a Karácsony-féle biciklikaróktól

Alig fér el a mentő a Karácsony-féle biciklikaróktól – írja közösségi oldalán a fővárosi Fidesz frakcióvezetője. Wintermantel Zsolt posztjához azt írta: álljon itt egy fotó mindenféle egyéb magyarázat nélkül, hogy hogyan működik Karácsony Gergely legújabb agymenése. Nektek mi a tapasztalatotok? Sok kerékpáros használja? Megérte? – tette fel a kérdést a kormánypárti politikus.

  • Wintermantel Zsolt: Alig fér el a mentő a Karácsony-féle biciklikaróktól

Sajnos ez is egy olyan intézkedés, ami jól mutatja Karácsony Gergely működését. A választási kampányban párbeszédet, szakmai konzultációt és a budapestiekkel való közös döntést ígérte – hangsúlyozta Wintermantel Zsolt.

Fotó forrása: Wintermantel Zsolt Facebook-oldala

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!