2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Wintermantel: Karácsonynak lépnie kellene a BKV buszbeszerzése kapcsán

Karácsony Gergely vagy szándékosan ködösít, vagy fogalma sincs arról, hogy mi történik a fővárosban. Erről beszélt híradónknak a BKK kormánypárti igazgatósági tagja a BKV buszbeszerzési pályázata kapcsán. Wintermantel Zsolt szerint a főpolgármesternek haladéktalanul cselekednie kellene annak érdekében, hogy a pandémia idején rendelkezésre álljanak a megfelelő számú buszok Budapesten, a tétlenségével Karácsony Gergely ugyanis az emberek egészségét veszélyezteti.

  • Wintermantel: Karácsonynak lépnie kellene a BKV buszbeszerzése kapcsán

A BKV 340 millió forintért írt ki pályázatot hat darab használt járműre. A cégről amely megnyerte a tendert azonban kiderült, hogy offshore hátterű és Tüttő Kata főpolgármester-helyettes volt élettársához köthető. Ezen kívül egyetlen járművel sem rendelkezik, a buszokat a vesztes pályázó telephelyén találta meg stábunk.

A Miniszterelnökség államtitkára szerint az ügyben valaki hazudik, a szerződést ugyanis már októberben aláírták.

 

Az egész egy ilyen mismásolás, zavaros az ügy. De, ami a legborzasztóbb, hogy itt a pandémia kellős közepén nincsen megfelelő számú busz a BKV-nál.

Így reagált az eseményekre a BKK igazgatóságának Fideszes tagja. Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely vagy szándékosan ködösít, vagy fogalma sincs arról, hogy mi zajlik a fővárosban. Hangsúlyozta: a főpolgármesternek meg kellene oldania a helyzetet.

Wintermantel Zsolt hozzátette: a tétlenségével Karácsony Gergely a budapestiek egészségét veszélyezteti, jelenleg ugyanis nagy a zsúfoltság a BKV járatain.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!