2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Weber: Egész Magyarország ellen szavaztam

Nem Orbán Viktor vagy a Fidesz, hanem egy egész Magyarország ellen szavazott a hetes cikkely élesítésekor - ezt az Európai Néppárt csúcsjelöltje mondta egy sajtótájékoztatón.

  • Weber: Egész Magyarország ellen szavaztam

Manfred Webert arról kérdezte a Euronews, hogy tervez-e a pártcsalád lépéseket a Fidesz ellen amiatt, hogy a CEU Bécsbe kényszerül költöztetni Amerikában akkreditált képzéseit. Weber ugyanis korábban vörös vonalnak nevezte az egyetem elleni fellépést. Most azt közölte: nem szabad ezt az ügyet pártpolitikai célokra használni.

„Szeretnék mindenki emlékeztetni, a hetes cikkelyről szóló szavazáskor egy ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen, hanem egy egész ország ellen. Az Európai Néppárt nagy többsége kész bármit megtenni a jogállamiság és az Európai Unió alapelveinek védelme érdekében. Ez volt az első alkalom, hogy az Európai Parlament aktiválta a hetes cikkelyt egy egész ország ellen” – mondta az Európai Néppárt csúcsjelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!