2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Vörös Tamás: Pikó András semmilyen eredményt nem tud felmutatni

Egy személyben döntött a nyolcadik kerület balliberális polgármestere arról, hogy a józsefvárosi önkormányzat Soros alapítványokkal együttműködve nyújt be uniós pályázatot - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint Pikó András még önrészt is vállalt a kerület adófizetőinek pénzéből. Erőss Gábor párbeszédes alpolgármester pedig a közösségi oldalán jelentette be: uniós pályázatot nyertek az óvodák fejlesztésére. A hirdetményből viszont kiderül, nem az önkormányzat által fenntartott óvodákhoz érkezik a forrás, hanem a Soros György által támogatott két alapítványhoz. Vörös Tamás a Fidesz-KNDP józsefvárosi frakcióvezetője azt mondta: a baloldali városvezetők saját politikai szövetségeseik érdekében hozzák meg a döntéseket a józsefvárosi emberek helyett.

 

A teljes cikk ITT olvasható!

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!