2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Vörös Tamás: "A vasdorong, úgy látszik, ennek a mozgalomnak a történetét végigkíséri" + videó

Egy héttel ezelőtt jelent meg a hír, hogy betörték a józsefvárosi Fidesz irodájának ablakát. Most pedig kiderült, hogy az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája. A helyi Fidesz elhatárolódást és bocsánatkérést vár.

  • Vörös Tamás:

A Fidesz frakcióvezetője arról írt közösségi oldalán, hogy az elkövető egy bizonyos Ny. Tamás, aki Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt. Kocsis Máté azzal vádolja Jámbor Andrást, hogy tudomása volt a támadásról, csak abban bízott, hogy nem derül ki. Sőt, Kocsis szerint Pikó András polgármesternek értesülnie kellett a támadásról, és szerinte nem véletlenül járt arra aznap.

Jámbor András egyébként Facebook-posztjában beismerte, hogy az elkövető valóban a Szikra mozgalom tagja volt. Az országgyűlési képviselő pedig ennek a mozgalomnak a hazai vezetője. Mint emlékezetes, nemzetközi szélsőbaloldali szervezet követett el tavaly Magyarországon véres utcai támadásokat.

A vasdorong, úgy látszik, ennek a mozgalomnak a történetét végigkíséri – mondta a Magyar Nemzetnek Vörös Tamás, a Fidesz–KDNP józsefvárosi frakcióvezetője. A politikus szerint a Szikra kapcsán már többre lenne szükség egyszerű bocsánatkérésnél, hiszen nagyon súlyos vádak fogalmazódtak már meg a mozgalommal összefüggésben. Vörös Tamás mindenesetre elvárna Pikó Andrástól egy bocsánatkérést azért, hogy összeállt ezzel a szervezettel, és hogy most is elfogadja a támogatásukat.

Fotó: magyarnemzet.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!