2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

41. AGROmashEXPO Kiállítás - Szabad Föld - A magyar vidék la

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Vona: Ne beszéljünk magyarországi rasszizmusról!

A munkahelyteremtéssel, a közbiztonsággal és az elszámoltatással kampányol majd a Jobbik – erről Vona Gábor pártelnök beszélt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kihelyezett frakcióülés után.

A jobboldali ellenzéki párt támogatja a rezsicsökkentést, ugyanakkor nem érti, hogy a kormány miért várt ezzel három évet. Vona Gábor kitért arra is, hogy álláspontjuk szerint a cigány–magyar együttélés kérdésével foglalkozni kell. „Szükségesnek tartjuk a szociális rendszer nagyon-nagyon alapos átgondolását és újraépítését, a felzárkóztatási pazarló források megszüntetését – fogalmazott a pártelnök. – Fontosnak tartjuk, hogy mivel nemzetközi témáról van szó, nemzetközi vita is legyen, ne tekintsük úgy, mintha ez magyarországi probléma lenne, ez egész Kelet- és Közép-Európában súlyos gond. Ne beszéljünk magyarországi rasszizmusról, mert egyik ország sem tudta kezelni, tehát másra van szükség. Nézzük meg, hogyan lehet a cigányságot a társadalmi normák elfogadására kényszeríteni. Az emberi jogok járnak, de ahhoz emberhez méltóan kell viselkedni. Tehát számunkra az emberi kötelességek megelőzik az emberi jogokat.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!