2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Volt felesége gyalázóinak adott interjút Magyar Péter

Hiába fogadkozott, hogy soha nem megy oda, újabb ikonikus baloldali helyen járt Magyar Péter. A Klubrádió örömlánynak minősítette volt feleségét, Magyar Péter most mégis interjút adott Bolgár Györgynek.

  • Volt felesége gyalázóinak adott interjút Magyar Péter

Magyar Péter evolúciós fejlődésének legújabb szakaszához érkeztünk, ugyanis a baloldal új messiása a Spinoza ház után egy újabb ikonikus baloldali helyre merészkedett be. Magyar Péter most a Klubrádióban járt, annak ellenére, hogy korábban ő maga fogadkozott, soha nem megy be oda, miután a Klubrádió nyomdafestéket nem tűrő módon írt Varga Juditról.

Nyilván soha életemben be nem teszem a lábamat a Klubrádióba”

– fogalmazott korábban egy Facebook-kommentben Magyar. Úgy tűnik, hogy Magyar komolyan veszi azt a mondást, hogy soha ne mond, hogy soha, ugyanis a korábbi ígéretét elég hamar megszegte: pénteken több, mint egy órán át sorolta a Klubrádióban az alaptalan politikai vádjait. 

Magyar Péter a beszélgetés elején leszögezte, hogy sokáig azért nem nyilatkozott a Klubrádiónak, mert az egyik munkatársuk, Arató András megengedhetetlen stílusban írt a volt köztársasági elnökről és a volt igazságügyi miniszterről, aki Magyar volt felesége és a gyermekei anyja is egyben. Azt is elmondta, hogy örömére szolgált, hogy a Klubrádió munkatársa már korábban bocsánatot kért, és magyarázatot adott. Természetesen azt nem tudjuk, hogy a valódi sértettek elfogadták-e a bocsánatkérést. 

Magyar saját karakterével kapcsolatban így fogalmazott: „a futballpályán azt mondták, hogy ugyan nem focizok jól,

de rámenősségben és erőszakosságban ott vagyok.

Én azt szoktam mondani, hogy ha azzal a stílussal, vehemenciával lépett volna föl korábban egy ellenzéki politikus, például a sajtóval és a propagandával, a közmédiával kapcsolatban, ahogy én néha fellépek, akkor valószínűleg egy nap után ő már nem lehetett volna politikus”. Ebben valószínűleg igazat mondott Magyar Péter, mármint ami az erőszakot és a rámenősséget illeti, ezzel kapcsolatban érdemes lehet meghallgatni Hajdú Péter Varga Judittal készített interjúját.

Az új pártjával kapcsolatban azt mondta, hogy nem az az érdekes, hogy a Tisza Párt milyen eredményt ér a júniusi választáson, bár bízik benne, hogy az ellenzéki oldalon a legjobb eredményt tudják felmutatni. Magyar szerint az a nagy kérdés, hogy a Fideszre hányan szavaznak majd. „Ha 45 százalékot kap a kormányzópárt, az kudarcnak számít, ha viszont 40 százaléknál kevesebben voksolnak a Fideszre, akkor az totális vereség” – fogalmazott.

Forrás: Mandiner

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Putyin megszólalt Volodimir Zelenszkijről

Putyin megszólalt Volodimir Zelenszkijről

Megszűnt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök legitimitása, a kérdés az, hogy kivel kell tárgyalásokat folytatni Ukrajnában - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz államfő pénteken Minszkben, ahol fehérorosz hivatali kollégájával, Aljakszandr Lukasenkával egy és háromnegyed órás tárgyalást folytatott a közös orosz-fehérorosz kormányülés előtt.
Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Ki az úr a háznál, vagyis ki irányítja a budapesti városházát? Karácsony Gergely megválasztása után sorra ültette pozícióba a Gyurcsány Ferenchez köthető személyeket. A DK már a közgyűlésben is kényelmes többséggel mozgathatja a főpolgármestert.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

Összeomolhatnak Magyar Péter néppárti álmai + videó

A Tisza Párt alapítója egy elnyomó rendszert szolgált ki és a CÖF-CÖKA ebben az ügyben levelet is írt az összes néppárti képviselőnek, ha lehet tartsák magukat a saját álláspontjukhoz, miszerint az Európai Néppárt nem támogat senkit, ha kiszolgálta a kommunista diktatúrát - derül ki a Vezércikkből.
Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!