2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Volner János: Egymást szúrják hátba a Jobbik vezetői

Biztosan tudja Volner János, hogy a Jobbik mintájára a Mi hazánk politikusait is megpróbálják lejáratni a médiában. A képviselő a Magyarország élőben stúdiójában kiemelte, a Jobbikot ért szivárogtatáshoz nincs közük a kilépett politikusoknak.

  • Volner János: Egymást szúrják hátba a Jobbik vezetői

Felszólította a Mi Hazánk Mozgalom az ellenzéki pártok képviselőit, hogy amennyiben nem vesznek részt a parlamenti munkában, akkor adják vissza a mandátumukat. Volner János szerint teljes tévedés a részükről az, hogy amikor alkalmuk lenne a kormány különféle minisztereit, államtitkárjait interpellálnia, „sarokba szorítania ügyes kérdésekkel”, akkor inkább kivonul a parlamentből, mondván, hogy neki ott nincsen dolga. „A parlamenti képviselőktől azt várják el, teljesen joggal a választók, hogy dolgozzanak meg a fizetésükért.”

Volner János arról is beszélt a műsorban, hogy jelenleg a teljes ellenzéki sajtó azon dolgozik, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjairól is hasonló botrányos ügyeket ássanak elő, mint amelyek az utóbbi időkben a Jobbik politikusairól előkerültek, de nem járnak sikerrel. A napvilágot látott felvételekről a politikus megjegyezte azt is, hogy megpróbálják részben rájuk, részben pedig a kormánypárti sajtóra kenni, miközben jól látható, hogy a Jobbik különböző vezetői egymást szúrják hátba. „Egymásról szivárogtatnak ki hangfelvételeket. Ez egy rendkívül gyilkos, a hatalomért és a pénzért folyó küzdelem a párton belül. Én magam viszolyogva nézem ezt” – tette hozzá.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!