2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Volner: Elborzadva figyelem az eseményeket

  • Volner: Elborzadva figyelem az eseményeket

Volner János szerint fontos látni, hogy ők országgyűlési képviselők, és nem lenne szabad megcsúfolniuk a választóikat, akik a bizalmukkal megtisztelték őket és az Országgyűlésbe juttatták. „Ócska színészripacsok alakítását láthatjuk most jó néhány politikustól. Jobbikostól a DK-sig közösen összefogva, korábbi elveiket feladva, egymással közösen elképesztő jeleneteket rendeztek” – fogalmazott a politikus Magyarország élőben című műsorunkban. 

A Mi Hazánk Mozgalom képviselője az elkövetkező időszakban is botránypolitizálásra számít a balliberális tábortól. „Én nagyon nem szerettem Horn Gyulát, nagyon nem szerettem az ő miniszterelnökségét, tragédiaként éltem meg, de Horn Gyula vajon csinált volna olyasmit, hogy elkezd hisztizni? Földhöz vágja magát? Nekiszalad egy zárt ajtónak? Ő egy másfajta karakter volt, egy vezérkaraktere volt a baloldalnak. Ezek az emberek, aki meg most a baloldali pártokat vezetik, beleértve most már sajnos a Jobbikot is, inkább a politika jellemzően harmadvonalas politikusai közé tartoznak. Nem tudnak felnőni a vezetői szerephez, és ezt megpróbálják botránykeltéssel kompenzálni” – emelte ki.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!