2024. 10. 11. Péntek Brigitta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Vogel Evelin: Magyar Péter megfenyegetett, nem is akárhogyan + videó

A Tisza Párt elnökének, Magyar Péternek az egykori barátnője, Vogel Evelin egy videót tett fel a YouTube-ra, hogy reagáljon azokra a kérdésekre, miért adott nagyinterjút az Indexnek, és hogy miért beszélt a Magyarral való kapcsolatáról.

  • Vogel Evelin: Magyar Péter megfenyegetett, nem is akárhogyan + videó

Magyar Péter egy olyan vonalat lépett át, amit senki sem engedhet meg magának - ezt mondta Vogel Evelin.

Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról úton-útfélen, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, küzd, hoz meg áldozatokat. Pár hete megkért, hogy menjek át hozzá, hogy vigyem el a maradék dolgaimat, ami még nála maradt a szakításunk óta. Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol mint kiderült utólag Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak. Fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon vádoltak, fantazmagóriáltak és gyanúsítottak mindennel is. Azzal, hogy én az elejétől kezdve kém vagyok, hogy én a Fidesznek dolgozok, hogy én elárultam őket. De most komolyan, köpni-nyelni nem tudtam. Mert nem elég, hogy annyira viharos és nyomasztó volt a közös életünk és a kapcsolatunk, de zárásként még meg is fenyeget. És nem is akárhogyan. Ekkor jött el az a pont, hogy elhatároztam, hogy beszélni fogok

- jelentette ki Magyar Péter volt barátnője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szexuális ragadozót ítéltek el hosszú évekre

Szexuális ragadozót ítéltek el hosszú évekre

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 18 év fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla egy férfit, aki éveken át szexuális cselekményt végzett nevelt lányával – tudatta a táblabíróság döntését pénteken a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!