2024. 10. 14. Hétfő Helén napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Vogel Evelin: Magyar Péter igazi arcát akarom megmutatni

Sokan találgatják, mi lehet Magyar Péter volt barátnőjének a tarsolyában?

  • Vogel Evelin: Magyar Péter igazi arcát akarom megmutatni

„Szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát” – fogalmazott Vogel Evelin, Magyar Péter korábbi barátnője abban a videóban, amit pénteken tett közzé a YouTube-on. A Tisza Párt elnökének volt kedvese, aki korábban az Indexnek adott, nagy vihart kavart interjújában beszélt először a politikussal való kapcsolatáról, ezúttal kifejtette, hogy nem akarja elvenni a változás reményét vagy lehetőségét,

de azt gondolja, „nagyon nem mindegy, ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni az országban”.

Magyar személyisége lehet az akadály?

„Én a legelejétől kezdve ott voltam. Azon dolgoztam, hogy szebb életünk legyen. Nemcsak nekünk vagy a környezetünknek, de az egész országnak” – mondta Vogel Evelin új videójában, és hangsúlyozta: „Azt akartuk, hogy a hangzatos politikai hívószavak helyett a valódi, égető, emberek életét meghatározó problémákról tudjunk beszélni.” 

Magyar Péter egykori kedvese úgy fogalmazott: „Azért kezdtünk bele a Tisza Párt építésébe, hogy valódi megoldások mentén elindulhassunk egy régóta várt pozitív változás irányába. Én ebben a változásban még mindig hiszek, de attól tartok, éppen Péter személyisége az, ami ennek útjába áll.”

Vogel Evelin már az Indexnek nyilatkozva is utalt arra, hogy korábbi kedvesének jellemhibái okozhatják majd a Tisza Párt sikertelenségét.

Az interjúban kifejtette, hogy az emberek nem jól látják, kicsoda Magyar Péter, „mert ő nem az, akinek látszik”. Amikor a riporter arról kérdezte, hogy szerinte a valóságban mégis milyen ember a pártelnök, Vogel Evelin azt felelte: „Erre a kérdésre, azt hiszem, nem is merek válaszolni”.

Szimpla bosszúhadjárat lehet Magyar közszereplése

Magyar Péter volt kedvese az interjúban arról beszélt, hogy a politikus alapvetően nem bátor ember, hanem inkább olyasvalaki, aki mindent feltett egy lapra. „Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott” – mondta a pártelnök korábbi párja, és kifejtette, hogy szerinte politikai pályája elindításakor Magyar belül azt érezte, most majd megmutatja,

végre kiáll a fényre, és valahogy bosszút áll. 

Ugyanebben az interjúban beszélt Vogel Evelin arról is, hogy szakításukkor eldöntötte, ő nem akar tovább asszisztálni a Tisza Párt elnökének bosszúhadjáratához. „Elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen” – fogalmazott ekkor Vogel Evelin.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Mozgalmas nap Berlinben

Orbán Viktor: Mozgalmas nap Berlinben

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este utazott a német fővárosba, ahol részt vesz a Berlini Folyamat 10. csúcstalálkozóján, amelyen Olaf Scholz német kancellárral is tárgyal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!