2024. 10. 12. Szombat Miksa napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Vogel Evelin: Péter átlépett egy határt + videó

Magyar Péter azzal zsarolta, hogy börtönbe juttatja – ezt mondta Vogel Evelin közösségi oldalára feltöltött videójában. A Tisza Párt elnökének egykori barátnője szerint ezzel Magyar Péter egy olyan határt lépett át, amit senki sem engedhet meg magának. Az újdonsült politikusról a járókelők is elmondták véleményüket.

  • Vogel Evelin: Péter átlépett egy határt + videó

Magyar Péter egy bohóc.

Múló pillanat.

Én szerintem egy pszichopata ez az ember. Ez, semmi köze, így született, jó családba született, elszállt magától, körülbelül ennyi.

Nálam az nem ember, aki a gyerekei anyjáról felvételt készít.

A Patrióta által megkérdezettek legtöbbje nincs jó véleménnyel Magyar Péterről. A Tisza Párt elnöke egyesek szerint botrányhős, más szerint egyszerűen pszichopata.

Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának.

Arról azonban egyre kevesebb a vita, hogy erőszakos a viselkedése. Vogel Evelin, Magyar Péter volt párja már nem az első olyan videót teszi közzé róla, amelyben azt ecseteli, rendszeresen kiabált vele, megfélemlítette. Mindez pedig nem ért véget azzal, hogy különmentek. Nemrég ugyanis elhívta magához Magyar Péter.

Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol mint kiderült utólag Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak

– mondta Vogel Evelin, Magyar Péter volt barátnője.

A Századvég vezető elemzője szerint sokat elmond a személyiségéről, hogy Magyar Péter képes nagyon gyorsan agresszióval reagálni.

Nekem ez többet mond annál, hogy milyen érdemi válaszok érkeznek a részéről vagy nem, mert a zsigeri reakciót azt nem tudja irányítani, akármilyen mondjuk úgy, hogy körmönfont ő – mondta Palócz André.

A kommunikációs szakember a Napi Aktuálisban már arról beszélt, hogy Vogel Evelin videója nem csak a nőket inti óvva Magyar Pétertől, de a Tisza Párt szimpatizánsai számára is figyelmeztetés.

Úgy tűnik, van egy olyan vátesz ebben az ex-barátnőben, hogy azt, amiért elindították közösen az akkori párjával ezt a mozgalmat, az nem arra megy, amire ő gondolta vagy szánta és szerintem ez egy markánsan új irány a mai vagy a legutóbbi megszólalásából, hogy szeretné fölhívni a figyelmet, hogy ez a fiú, ez az új szereplője a politikának, az új üdvöskéje, ez lehet, hogy a semmibe, szakadékba viszi a változást akaróknak a szándékát

– hangsúlyozta Perlaky-Papp József majd hozzátette: nem kizárt, hogy Vogel Evelin minden olyan esetben, amikor Magyar Péter részéről ismét fenyegetés vagy megfélemlítés éri, akkor újabb videókban számol be ezekről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!