2024. 09. 25. Szerda Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Mutatjuk Vogel Evelin tíz legerősebb állítását Magyar Péterről + videó

Megdöbbentő részletek derültek ki abból az exkluzív videós interjúból, amit az Index készített Magyar Péter volt barátnőjével. A Magyar Nemzet összegyűjtötte Vogel Evelin tíz legerősebb állítását, amelyből kiderül, a Tisza Párt elnöke nem az, akinek látszik.

  • Mutatjuk Vogel Evelin tíz legerősebb állítását Magyar Péterről + videó

1. „Ő alapvetően nem egy bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.”

2. „Belül ő azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, hogy most ő majd végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút áll. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt.”

3. „A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket.”

4. „Persze mondhatjuk azt, hogy a politikusok ígérgetnek, és ez tök normális, de ez nem normális.”

5. „Nehéz eset volt, és amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta és valójában az én munkámat is lesz…rozta.”

6. „És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem én akkor sírva is fakadtam vagy később. 

Láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír. Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, hogy mi az, amit én áldozok fel és miért. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm.”

7. „Annyira nem bánja, ha szakítunk, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja ebben a pozícióban, ebben az országban.”

8. „Az, hogy miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt.”

9. „– Ő nem az, aminek látszik. 

– Szerinted kicsoda valójában Magyar Péter? 

– Erre a kérdésre nem is merek válaszolni.”

10. „– Mi fog történni azután, hogy ez az interjú nyilvánosságra kerül? 

– Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes. 

– De félsz?

– Hashtag ne félj, nem félek, de bízom abban, hogy nem fog teljesen megőrülni.”

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Egy hatalmas dögöt is kisodort a Duna Neszmélyen + videó

Egy hatalmas dögöt is kisodort a Duna Neszmélyen + videó

Neszmély lakóinak az élete szeptember első felében gyökerestül megváltozott. Az árvíz elleni védekezés szinte a mindennapok részévé vált. Az utcákban több száz önkéntes nyüzsgölődött éjjel nappal, s a tájképet némiképp megcsúfította a homokzsákokból felhúzott hatalmas fal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!