2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Újabb kétszázmillióért bővíthetik a zuglói parkolási övezetet

Karácsony Gergely szerint nem is veszteséges a zuglói fizető parkolás - erről a Magyar Nemzet írt. A lap szerint ez azért is érdekes, mert egy hónappal korábban Karácsony még a Fideszre, valamint az őt támogató MSZP-re hárított minden felelősséget az általa beterjesztett előnytelen szerződésekért. Mindeközben Zugló újabb csaknem 200 millió forintért bővítené a parkolási övezetet. Csütörtökön kerül napirendre a szocialista előterjesztés.

  • Újabb kétszázmillióért bővíthetik a zuglói parkolási övezetet

A Magyar Nemzet szerint Karácsony mostani állításait a nevével fémjelzett idei költségvetés számai is egyértelműen cáfolják. Csütörtök délelőtt 10-kor tartják azt a rendkívüli ülést, amelyen egy vizsgálóbizottság alakulhat, ők vizsgálnák át a gyanús szerződéseket.

Mindeközben az Origo arról ír, Zuglóban folytatódik a parkolási övezetek bővítése, és ennek keretében több mint 157 millió forintért szereznének be parkolóórákat. Mindez a csütörtöki testületi ülés napirendi pontjai között szerepel. Ha a képviselők elfogadják a szocialista javaslatot, akkor az a kerületnek újabb közel 200 milliós kiadást jelentene - teszi hozzá a portál. 

Hír TV/Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!