2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sötétségben, fényben - Útközben Csender Leventével 03:00

Visszalépett Bangóné Csepelen

Hír TV

2018. április 4., szerda 13:15, frissítve: szerda 14:16

Az MSZP-s politikus Facebookon jelentette be döntését.

Anyaként, politikusként és parlamenti képviselőként is mindig világos értékrendet követtem. Minden erőmmel a hátrányos helyzetű emberekért küzdöttem – legyen az akár egyszerű munkás, munkanélküli vagy közmunkás. Felemeltem a hangomat akkor is, ha a hátrányos megkülönböztetés családon belül történt – érjen az gyerekeket vagy nőket – kezdi bejegyzését a politikus, akinek visszalépésével Szabó Szabolcs, az Együtt képviselője lehet esélyes kihívója Németh Szilárdnak.

Bangóné azt írta, azért vállalta a csepeli jelöltséget, hogy ugyanezeket az értékeket képviselje a következő ciklusban is, azonban úgy látja, hogy sok politikustársát nem ezek az értékek, hanem a mandátumszerzés hajtja. A politikus azért mondott le, mert szerinte túl sok volt a pártja és a családja elleni pocskondiázás.

Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan. Ezért bejelentem, hogy minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!