2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Virsli, pezsgő, lencse, chips: viszik, mint a cukrot

Elkezdődött a szilveszteri roham az üzletekben. A virsli- és pezsgőforgalom ilyenkor többszörösére nő, a vásárlók egyre inkább a minőségi termékeket választják.

  • Virsli, pezsgő, lencse, chips: viszik, mint a cukrot

Az ünnepi kellékek, mit a szilveszteri trombita és tűzijáték mellett az ünnepi asztalra valót is ezekben a napokban vásárolják meg legtöbben. Legnagyobb mennyiségben ilyenkor a virsli fogy, Itt egyre inkább a minőségi, akár drágább termékeket viszik a vásárlók.

„Ilyenkor nagyon jelentősen megtöbbszöröződik az ilyenkor szokásos szezontermékek forgalma. A legnagyobb mennyiségben ilyenkor a virslit vásárolják, egy nagyobb alapterületű szupermarketben például az évközi értékesítéshez képest meghússzorozódik az eladások mennyisége. De nagyon jól fogynak a pezsgők, lencse, malachús, chipsek, snackek, illetve a hidegkonyhai készítmények. Ahogy egész évben, úgy most is megfigyelhető az, hogy a minőségi termékek előtérbe kerülnek” – ismertette Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Szilveszter előtti utolsó hétvégén várják a legnagyobb forgalmat az üzletek. 31-én a legtöbb bolt 13 és 14 óra között bezár, elsején pedig nem is nyithatnak ki csak a benzinkutak és az olyan kisboltok, melyekben maga a vállalkozó vagy tulajdonos áll a pult mögött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!