2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Virsli, pezsgő, lencse, chips: viszik, mint a cukrot

Elkezdődött a szilveszteri roham az üzletekben. A virsli- és pezsgőforgalom ilyenkor többszörösére nő, a vásárlók egyre inkább a minőségi termékeket választják.

  • Virsli, pezsgő, lencse, chips: viszik, mint a cukrot

Az ünnepi kellékek, mit a szilveszteri trombita és tűzijáték mellett az ünnepi asztalra valót is ezekben a napokban vásárolják meg legtöbben. Legnagyobb mennyiségben ilyenkor a virsli fogy, Itt egyre inkább a minőségi, akár drágább termékeket viszik a vásárlók.

„Ilyenkor nagyon jelentősen megtöbbszöröződik az ilyenkor szokásos szezontermékek forgalma. A legnagyobb mennyiségben ilyenkor a virslit vásárolják, egy nagyobb alapterületű szupermarketben például az évközi értékesítéshez képest meghússzorozódik az eladások mennyisége. De nagyon jól fogynak a pezsgők, lencse, malachús, chipsek, snackek, illetve a hidegkonyhai készítmények. Ahogy egész évben, úgy most is megfigyelhető az, hogy a minőségi termékek előtérbe kerülnek” – ismertette Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója.

Szilveszter előtti utolsó hétvégén várják a legnagyobb forgalmat az üzletek. 31-én a legtöbb bolt 13 és 14 óra között bezár, elsején pedig nem is nyithatnak ki csak a benzinkutak és az olyan kisboltok, melyekben maga a vállalkozó vagy tulajdonos áll a pult mögött.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

20 éves a HírTV

20 éves a HírTV

Húsz éve, 2002. december 2-án indult a HírTV próbaadása. Ez volt Magyarország első tematikus hír- és hírháttér adója. Az alapítók célja egyrészt a hírtelevíziózás meghonosítása, másrészt a jobboldali, konzervatív ideológiai-politikai oldal számára egy saját csatorna létrehozása volt. A HírTV 2006 őszén bebizonyította: Magyarországon kulcsszerepe van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. Íme, az első két évtizedünket összefoglaló film, melyben volt és jelenlegi kollégák is felidézik a múltat.
Új elnöke van a Fidelitasnak

Új elnöke van a Fidelitasnak

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton - közölte a szervezet a közösségi oldalán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!