2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Vidnyánszky Attila: Pajzsként használják a diákokat

  • Vidnyánszky Attila: Pajzsként használják a diákokat

Gátlástalanul, pajzsként használják a diákokat mindazok, akik a háttérből szervezik és irányítják a Színház- és Filmművészeti Egyetemen zajló eseményeket - erről beszélt az egyetemet működtető alapítvány kuratóriumi elnöke a Bayer showban.

Vidnyánszky Attila szerint senkit nem érdekel, hogy mi lesz az egyetemisták félévi tanulmányaival, miközben a diákok többsége aktiválta a félévét, vagyis tanulni akar. A kuratórium továbbra is azt szorgalmazza, hogy elinduljon az oktatás.

A Vidnyánszky Attilával készült teljes beszélgetést vasárnap este nézhetik meg itt a Hír TV-n.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!