2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Veszélyes, ha a jogi kategóriákat a politika akarja értelmezni

Veszélyes, ha a jogi kategóriákat a politika akarja értelmezni. Erről beszélt a Karc FM Alaphang című műsorában az Alkotmánybíróság elnöke az Európai Parlamentben elfogadott újabb jogállamisági jelentésre utalva. Sulyok Tamás úgy fogalmazott - korábban a koncepciós perek működtek úgy, hogy jogi fogalmakat használtak fel politikai eszközként. Hozzátette - Európa nyugati része nem tapasztalta a saját bőrén, hogy működtek ezek az eljárások a kommunizmus alatt. Ez egy történelmileg adott különbség Kelet és Nyugat között, és kötelességük figyelmeztetni, hogy ez az út ma is óriási veszélyt jelent.

  • Veszélyes, ha a jogi kategóriákat a politika akarja értelmezni

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!