2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Várhatóan nyár elejétől megkezdődik a Lánchíd felújítása

Várhatóan nyár elejétől megkezdődik a Lánchíd felújítása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A tendert elnyerő A-Híd Zrt. így több mint 18 milliárd forintot zsebelhet be a rekonstrukcióért, ami 5 milliárd forinttal drágább, mint a Tarlós István idején kiírt közbeszerzés - emlékeztetett a BKK fideszes igazgatósági tagja. Wintermantel Zsolt úgy fogalmazott: biztosan nagy buli lehet az A-Híd-nál, ugyanakkor a Lánchíd állapota nem romlott annyit, hogy indokolt lenne az ötmilliárdos többlet-költség.

  • Várhatóan nyár elejétől megkezdődik a Lánchíd felújítása

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Transzgender mesék az óvodákban

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!