2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

Várhatóan idén is többet költenek a családok decemberben

A járvány miatt átrendeződtek a vásárlási szokások: például több konyhai gép fogy mint tavaly - ezt tapasztalta a Hír TV stábja az egyik budapesti műszaki üzletben. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint bronzvasárnap már látszik, hogy a pandémia ellenére is többet költenek majd az emberek decemberben, hiszen a karácsony most is kiemelt ünnep a családok életében.

  • Várhatóan idén is többet költenek a családok decemberben

Karácsonyra vásárolnak az emberek bronzvasárnap, ebben a budapesti áruházban. A legtöbben még az ajándéklista elején tartanak.

Aki teheti, igyekszik online intézni a vásárlást. De természetesen vannak esetek, amikor ez nem kivitelezhető.

A koronavírus-járvány miatti otthonlét átrendezte a vásárlási szokásokat. A kis háztartási gépeken belül felértékelődött a konyhai eszközök szerepe, de népszerűek a szépségápolási termékek, valamint az orvosi eszközök is. Emellett sokan választják a számítástechnikai és a telefon kiegészítőket is.

 

Az áruház igazgatója elmondta:

a vevők tudatosan figyelnek a járványügyi szabályok betartására.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint nem várható nagy visszaesés a kereskedelemben. Vámos György azt mondta:

a járvány ellenére a karácsony kiemelt ünnepnek számít, ezért várhatóan idén is többet költenek majd a családok decemberben.

A főtitkár hozzátette: gyors ütemben nő a webáruházi forgalom, de a pénzük döntő részét továbbra is a hagyományos üzletekben költik el a vásárlók.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!