2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Varga Judit szerint a migrációt nem ösztönözni, hanem megállítani kell

Míg az egész világ a koronavírus elleni védekezéssel van elfoglalva, addig az európai baloldal ismét a bevándorlás propagálását vette napirendre. Ezt írta közösségi oldalán az igazságügyi miniszter. Varga Judit úgy fogalmazott, a multikultit vígan hirdető brüsszeli elit újabb migrációs jelentésről tárgyalt, amely sem a határvédelem megerősítésére, sem az illegális menekülthullám megállítására nem fordít figyelmet. Hozzátette: a dokumentum kiemelten foglalkozik a menedékkérők jogaival és a migránsok betelepítésével. A tárcavezető megerősítette a magyar álláspontot: a bevándorlást nem támogatni, hanem megállítani kell.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!