2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

  • Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

Varga Judit volt igazságügyi miniszter a szerda este megjelent interjúban mesélte el, hogy milyen szörnyűségeket kellett átélnie neki és gyermekeinek a Magyar Péterrel való házassága alatt, illetve válásuk óta mind a mai napig. 

A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István az interjú után feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz. A bejelentő szerint súlyos kötelezettségszegés történt, mivel az interjúban elmondottak alapján kiskorúak testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődése veszélyeztetve lett a tettes által.

Azonban ebben az esetben a bejelentő szerint nemcsak gyermekek veszélyeztetése, de a személyi szabadság megsértése is fennáll.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!