2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Varga Judit: A privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé

Sajtóértesülésekre reagálva Varga Judit a férjével közösen adott ki közleményt a Facebookon. Ebben úgy fogalmaznak, hogy a január végén a családjuk ellen indított, összehangolt sajtótámadás után már semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre, így a Blikkben ma megjelent cikkre sem kívánnak reagálni.

  • Varga Judit: A privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé

Mint írták, arra kérik a sajtó munkatársait, hogy a privátszférájukat ne tegyék a politikai játszmák részévé, és kiskorú gyermekeik védelmében tartózkodjanak a magánéletükkel kapcsolatos híresztelésektől.

 

Az ügy előzménye, hogy reggel a Blikk.hu meglebegtette, hogy az igazságügyi miniszter és férje kapcsolata megromlott. A közösségi médiában közreadott poszt ezt a sajtóértesülést minősítette magánélettel kapcsolatos „híresztelésnek”.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Megfenyegette politikai ellenfeleit Gyurcsány Ferenc évindító beszédében

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A pártelnök szerint Magyarország egyetlen reménye az árnyékkormány. Gyurcsány Ferenc évnyitó beszédében sok témát érintett, azonban az április 3-ai csúfos vereségről, és minden idők legnagyobb fideszes kétharmadáról egy szót sem ejtett.
Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!