2022. 08. 18. Csütörtök Ilona napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Varga Judit: A magyar emberek és családok érdekeinek képviselete kiemelt feladata lesz a fogyasztóvédelemnek

A következő négy évben a magyar emberek és családok érdekeinek képviselete kiemelt feladata lesz a fogyasztóvédelemnek, ebben pedig az Igazságügyi Minisztériumnak mint szakmai irányítónak kiemelt szerepe van - hangsúlyozta az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán kedden.

  • Varga Judit: A magyar emberek és családok érdekeinek képviselete kiemelt feladata lesz a fogyasztóvédelemnek

Varga Judit a Facebookon közzétett bejegyzésében jelezte: a fogyasztóvédelmi politika új irányairól tartott előadást Salgó László közigazgatási államtitkár és Kupecki Nóra helyettes államtitkár kíséretében kedden a kormánymegbízottak értekezletén.

A következő négy év fogyasztóvédelmi politikáját négy pillérre alapozva alakítják át - közölte a miniszter.

A fogyasztóvédelemnek felhasználóbaráttá és minden ember számára könnyen elérhetővé, közelivé kell válnia - jelezte.

Választ kell adni a digitális világ kérdéseire és megfelelő jogi megoldásokat kell találni a technológiai fejlődés árnyoldalaira. Meg kell védeni az online térben is a magyarokat, a magyar fogyasztóvédelemnek meg kell érkeznie a XXI. századba - hangsúlyozta Varga Judit.

Kiemelte, hogy az alaptörvényi garanciákat a fogyasztóvédelemnek is érvényre kell juttatnia, biztosítani kell a gyermekek zavartalan fejlődését, nem hagyhatják, hogy bújtatott ideológiai és szexuális propaganda áldozatává váljanak.

Egységes joggyakorlatot kell kialakítani a fogyasztóvédelem területén működő szervezeteknek, hivataloknak, ezért létrehozzák a Fogyasztóvédelmi Kerekasztalt - ismertette az igazságügyi miniszter.

"Hajrá, cselekvő magyar fogyasztóvédelem!" - írta bejegyzésében Varga Judit.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!